perjantai 29. heinäkuuta 2011

Ebay ostoksia


Turnigyn 9x lähetin on kaulanauhaa käytettäessä ikävästi takapainoinen, joka hieman hankaloittaa lähettimen käsittelyä. Surffasin hetken ebayn sivustolla ja pistin tilaukseen kuvassa olevan tasapainoitus härpättimen. Saas nähdä miten tämä toimii. Posteineen tuolle tuli hintaa $6.49.

 Jonkin aikaa sitten tilasin myös muita tarvikkeita. Nämä lavat osoittautuivat yllättävän hyviksi yksilöiksi. Lavat olivat hyvin saman painoiset ja ne olivat myös tasapainossa suoraan paketista. En ole vielä testannut näitä kopterissa. Katsotaan miten käy. $9.88, ei toimituskuluja.


Rattaat olivat saman tuntuiset kuin HK:n valmistamat. Kestävyydestä tai muista ominaisuuksista ei ole vielä tietoa kun yksikään ratas ei ole vielä ollut käytössä. Kahdeksan kappaletta $6.85, ei toimituskuluja.



Pääkaselit eivät vakuuttaneet laadullaan. Sorvattu kaulus on liian kapea ja akselin paksuudessa oli jonkin verran heittoa. En ole vielä testennut, miten akselit istuvat paikalleen ja kuinka merkittäviä valmistusvirheet ovat. Suosittelisin kuitenkin pysymään erossa näistä. HobbyKingin akselit maksavat kuitekin vähemmän (3kpl $2.05) ja ovat parempi laatuisia. Tilasin nämä ebaysta koska akseleita ei ollut silloin HK:n varastossa.
3 kpl $2.98 + toimituskulut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti