keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Unboxing HK-450 GT

Tilasin varaosiksi uuden HK-450 GT:n rungon. Tässä valokuvablogi versio youtubessa suosiota saaneista unboxing videoista.

Postipaketti.



Ja tämä oli paketin sisällä.

Saksan Hobby Kingin varastolta tilatessa mukaan saa näemmä myös jonkinnäköisen ohjelehden.

Oikean nurkan kuution muotoinen laatikko on tyhjä.

Ensimmäisen laatikon sisältö:

Koppa

Jalakset

ja jalasten kiinnitysruuvit.

Seuraavasta muovipussista löytyi pohjalevy, stabilizer bar, takaputken tukien kiinnityspalikka ja itse tuet.  Tuet ovat hiilikuitua, valmiiksi paikallaan olevat kiinnikkeet kannattaa nykäistä irti ja liimata uudestaan paikalleen esim. epoxilla.

Pääratas sekä "asennussarja"


Tarvikepussin sisältö on muuttunut hieman edellisestä rakennussarjasta. Tarranauhat ovat eri tyyppiset ja vaikuttavat laadukkaimmilta kuin edeltäjänsä.


Mukana tulee myös pallolinkit

ja moottorin kiinnitysruuvit (vasemmalla)

Laatikko nro 2.


Nuppi vaikutti jämäkältä ja jäykältä. Linkkien herkistelyä siis tiedossa. Lavanpitimien laakerit vaikuttavat näin ulkopuolisesti liikutelleen hieman paremmilta kuin edellisessä sarjassa. Täytyy taas käydä nupin ruuvit läpi ja katsoa moneenko paikkaan on eksynyt jo tehtaalla ruuvilukitetta. Edellisessä nupissa sattumien määrä taisi olla n. 20 % :-)

Vakaimet. Näiden muoto ja koko on muuttunut huomattavasti.

Edellisen sarjan evissä on aika paljon muoto- ja kokoeroa. Jopa niin paljon, että laiton sähköpostlla Hobby Kingille kysymyksen, että ovako he vaihtaneet mallia vai onko laatikkoon eksynyt väärät vakaimet.

Perän setup.


Valmiiksi koottu runko. Hiilikuitulevyjen reunat ovat tässä uudessakin sarjassa karheat ja vaativat hieman viilausta. Tämänkin ruuvien lukituksen pitää tarkistaa.






Siinäpä se unboxing nyt oli. Nyt vain lukemaan kaiken kattavaa saksankielistä asennusohjetta :-)

1 kommentti:

  1. Noniin. Hobby King vastasi kyselyyni tuosta vakaimien muuttuneesta muodosta ja he ovat muuttaneet tuota peräevien muotoilua.

    Mielestäni tuo uusi korjeusvakaaja on rumemman näköinen tuollaisena nysänä, mutta minkäs teet.

    VastaaPoista