lauantai 28. toukokuuta 2011

Kopterin kuljetussalkku


Tilasin Heliguyilta kopteriin kuljetukseen salkun. Kun sopivan kokoisia laatikoita ei ollut Bauhaussissa eikä Biltemassa enkä halunnut askarrella vanerista omaa laatikkoa, joka todennäköisesti olisi painanut enemmän,  niin ei auttanut kuin tilata valmis laatikko.



Kuljetus saapui jopa liioitellun hyvin pakattuna. Paketti oli kääritty muovipussiin, jonka alta löytyi kuplamuovikerros. Seuraavana vastassa oli ruskea pahvilaatikko, jonka sisältä löytyi valkoinen pahvilaatikko ja viimein kuplamuoviin pakattu salkku.







Salkun pehmusteet oli valmiiksi muotoiltu, mutta ne vaativat pientä viimeistelyä, jotta sain omat laitteeni mahtumaan sisään.



Käänsin ensin pehmusteet salkussa ympäri, jotta lähetin seisoisi salkussa pystyssä eikä antenninsa päällä. Nyt myös kopteri seisoo salkussa omilla jalaksillaan. Jotta sain lähettimen mahtumaan koloonsa jouduin veistämään pehmustetta lähettimen pohjan kohdalta pois. Korvasin myös salkun oman tukipehmusteen viistoon leikatulla palasella, jotta lähettimen asettaminen salkkuun olisi helpompaa.


Flybarin kolo ja jalasten kohdat vaati myös hieman veistämistä, jotta kopteri mahtui helposti paikalleen.


Laturille koverisin oman kolonsa kopterin alla oleviin pehmusteisiin.


Kolme akkua löysivät samantien oman paikkansa. Kolo on juuri sopivan tiukka jotta akut eivät lentele kuljetuksen aikana laatikossa minne sattuu, mutta ne on helppo ottaa käyttöön.


Pakattu salkku valmiina kentälle lähtöön. Ajattelin pitää työkalut ja muut tilpehöörit omassa laatikossaan, joten en tunkenut niitä tähän salkkuun.

Kokonaishintaansa nähden olisin toivonut salkun laadun olevan hieman parempi. Toinen pikkusalvoista vaikuttaa hieman huteralta yksilöltä ja rakenne vaikuttaa enemmän kovalevyltä kuin alumiinilta. Nähtäväksi jää miten salkku kestää käytössä.

Salkku: Heliguy TREX 450 Aluminium Case 
Hinta: 50.54€ (sis. alv)
Rahti: 28.05€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti