perjantai 20. heinäkuuta 2012

F22, HK 450 ja Gaui uutisia


RC-Groupsin ohjeilla rakennettu F22 lensi tänään kunnon testit. En saanut vielä painopistettä täysin kohdalleen. Kone on edelleen hieman liian etupainoinen,ohjauspintojen liikkeet saisivat olla isommat ja moottorissa enemmän kuin 1200KV:ta. Voisi oikeastaan lainata punaisen paronin moottoria F22:seen ja samalla siirtää servojen likkejä hieman etäämmälle. 


HK:lla tuli kokeiltua ensimmäistä kertaa flippejä, kokonaista kuubalaista kahdeksikkoa ja tik-tokkeja. Kikkailun jälkeen tuli todettua, että Ebayn nuppi ei toimi. Siinä on liikaa klappia joka suuntaan. Täytyy varmaan yrittää rakentaa vanhoista osista vähän timmimpi nuppi.

Gauin sähköongelmat jatkuvat. Nykyiset servot ovat liian virtasyöppöjä ja vastaanottimen jännite tippuu huolestuttavan alas lennon aikana vaikka koneessa on 7.5A  BEC sekä NiMh akkupaketti. Täytynee etsiä uudet servot koneeseen. Lisäksi jokin laakeri huutaa pahasti, joten Gauiiinkin pitäisi tehdä perusteellinen remontti.

Ollaan siis siinä pisteessä, että mikään aparaatti ei toimi täydellisesti. Todennäköisesti F22:nen on helpoin viilata hyvään lentokuntoon. Muiden kanssa kuluukin enemmän aikaa ja rahaa. :-/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti